Over Haca Algoed B.V.

Bij Haca Algoed B.V. staat de klant centraal. Al ruim 35 jaar leveren wij de meest uiteenlopende pallets, kisten en kratten. We luisteren naar wat de klant nodig heeft. Denken met u mee en kijken aan welke eisen de pallet, kist of krat moet voldoen. Daarbij hebben we een snelle service en een goede prijs-kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staan.

Mocht u een specifieke wens hebben, ook dan kunt u bij ons terecht. Afwijkende maten van pallets, kisten en kratten zijn voor ons geen probleem. Het is voor ons juist een uitdaging om voor u het gewenste product te produceren. Het zal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we berekenen, wat de pallet, kist of krat aan hoeveelheid gewicht kan dragen. Dit om er zorg voor te dragen, dat uw product op een zorgvuldige manier vervoerd kan worden.

Haca Algoed B.V. verzorgt niet alleen kisten, kratten, nieuwe en gebruikte pallets in vele soorten en maten. In onze reparatiehal, worden pallets die defect zijn, gerepareerd. Zo nodig, wordt resthout gerecycled. We bezitten een shredder, die het resthout versnippert en spijkers en overig metaal elimineert. Vervolgens wordt het resthout gebruikt voor spaanplaatindustrie. Het metaal en de spijkers gaan dienen als grondstof voor de metaalindustrie. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu.

Een vrijblijvende offerte?

Voor vragen, een vrijblijvende offerte of overige informatie, kunt u contact opnemen met ons opnemen.

Neem contact op